© Ernst Stolz (laatste update februari 2020)
Pianoles voor iedereen  alle leeftijden en alle niveau’s alle leerstijlen en alle muziekstijlen In Den Haag, Regentesse- Valkenboskwartier

Over

Pianoles voor iedereen

Pianoles voor beginners en gevorderden en voor alle leeftijden, geen enkele uitzondering. Meestal beginnen wij met kinderen vanaf 4 jaar, maar ik kan me voorstellen dat het in sommige gevallen zelfs eerder kan. Bijvoorbeeld een combinatieles ouder-kind. De piano is een van de meest populaire muziek-instrumenten en het is erg leuk en heel handig om goed piano te kunnen spelen. Bij Muziekatelier Ernst Stolz in Den Haag wordt lesgegeven in klassiek en alle moderne stijlen, mét of zónder notenlesen,  voor beginners, halfgevorderden en gevorderden. De lessen leggen een technische en muzikale basis voor goed kunnen pianospelen door middel van individuele  lessen of lessen in kleine groepjes. Als uitgangspunt geldt jouw niveau en ambities. De docent weet als ervaren musicus wel precies wat er nodig is om goed muziek te leren maken en wat je daarom allemaal moet leren. Hij  wil echter niets opdringen, dus als het te ingewikkeld wordt, doen we een “stapje terug”. Je kunt kennis maken met noten, ritmes, vinger- en speeltechnieken en toonladders, maar we ontwikkelen ook in de lessen vooral het gehoor en leren eventueel liedjes naspelen van YouTube video’s en krijgen nadere instructie en uitleg en hulp bij YouTube tutorials. Ook “herintreders” zijn van harte welkom. Je bent nooit te oud om je pianospel te verbeteren.
Hier speel ik voor: Hier spelen de kinderen: Dit is mijn website:
Link Link Link Link Link Link
Pianolesdenhaag.nl
© Ernst Stolz (laatste update februari 2019)
Pianoles voor iedereen  alle leeftijden en alle niveau’s alle leerstijlen en alle muziekstijlen In Den Haag, Regentesse- Valkenboskwartier.

Over

Pianoles voor

iedereen

Pianoles voor beginners en gevorderden en voor alle leeftijden, geen enkele uitzondering. Meestal beginnen wij met kinderen vanaf 4 jaar, maar ik kan me voorstellen dat het in sommige gevallen zelfs eerder kan. Bijvoorbeeld een combinatieles ouder-kind. De piano is een van de meest populaire muziek- instrumenten en het is erg leuk en heel handig om goed piano te kunnen spelen. Bij Muziekatelier Ernst Stolz in Den Haag wordt lesgegeven in klassiek en alle moderne stijlen, mét of zónder notenlesen,  voor beginners, halfgevorderden en gevorderden. De lessen leggen een technische en muzikale basis voor goed kunnen pianospelen door middel van individuele  lessen of lessen in kleine groepjes. Als uitgangspunt geldt jouw niveau en ambities. De docent weet als ervaren musicus wel precies wat er nodig is om goed muziek te leren maken en wat je daarom allemaal moet leren. Hij  wil echter niets opdringen, dus als het te ingewikkeld wordt, doen we een “stapje terug”. Je kunt kennis maken met noten, ritmes, vinger- en speeltechnieken en toonladders, maar we ontwikkelen ook in de lessen vooral het gehoor en leren eventueel liedjes naspelen van YouTube video’s en krijgen nadere instructie en uitleg en hulp bij YouTube tutorials. Ook “herintreders” zijn van harte welkom. Je bent nooit te oud om je pianospel te verbeteren.