Pianolesdenhaag.nl
© Ernst Stolz (laatste update februari 2020)
Pianoles voor iedereen  alle leeftijden en alle niveau’s alle leerstijlen en alle muziekstijlen In Den Haag, Regentesse- Valkenboskwartier

Nieuws

Op maanda

Vakanties

HERFSTVAKANTIE 2019 za 19 okt t/m zo 27 okt KERSTVAKANTIE 2019 za 21 dec t/m zo 5 jan 2020 VOORJAARSVAKANTIE 2020 za 24 feb t/m  zo 1 mrt MEIVAKANTIE 2020 za 25 apr t/m  zo 3 mei ZOMERVAKANTIE 2020 za 18 jul t/m zo 30 aug Op Prinsjesdag en Sinterklaas is er gewoon les Vrije dagen: Goede Vrijdag, Hemelvaart en 2e kerkelijke feestdagen
VanafV
Coronavirus update: De lessen gaan voorlopig “gewoon” door op de Regentesselaan. Ik begrijp ook als je niet wilt komen, maar volgens mij kan het gewoon. Wij zijn natuurlijk in kleine groepjes of alleen met elkaar. Ik neem extra hygiënische maatregelen en ik heb ook weer de pianosap ingevoerd. :-) Ik doe ook even geen snoepjes na afloop. Je mag de les ook via Whatsapp of Skype volgen. Bel me op tijdens je lestijd en we kunnen het ook op die manier doen. Ik neem zelf ook wat maatregelen, zo draag ik misschien soms handschoenen want ik wil zelf beslist niet ziek worden, ik krijg meestal vervelende longklachten als ik echt ziek wordt. Ik ontsmet ook de toetsen en de deurknoppen tussendoor. In elk geval een heel gedoe inderdaad. Maar het is uiteraard de ideale tijd om lekker muziek thuis te maken.
Pianolesdenhaag.nl
© Ernst Stolz (laatste update februari 2019)
Pianoles voor iedereen  alle leeftijden en alle niveau’s alle leerstijlen en alle muziekstijlen In Den Haag, Regentesse- Valkenboskwartier.

Nieuws

Coronavirus update: De lessen gaan voorlopig “gewoon” door op de Regentesselaan. Ik begrijp ook als je niet wilt komen, maar volgens mij kan het gewoon. Wij zijn natuurlijk in kleine groepjes of alleen met elkaar. Ik neem extra hygiënische maatregelen en ik heb ook weer de pianosap ingevoerd. :-) Je mag de les ook via Whatsapp of Skype volgen. Bel me op tijdens je lestijd en we kunnen het ook op die manier doen. Ik doe ook even geen snoepjes na afloop. Ik neem zelf ook wat maatregelen, zo draag ik misschien soms handschoenen want ik wil zelf beslist niet ziek worden, ik krijg meestal vervelende longklachten als ik echt ziek wordt. Ik ontsmet ook de toetsen en de deurknoppen tussendoor. In elk geval een heel gedoe inderdaad. Maar het is uiteraard de ideale tijd om lekker muziek thuis te maken.

Vakanties

Meivakantie 2019 28 apr 2019 - 6 mei 2019
Zomervakantie 2019  14 jul 2019 - 26 aug 2019
  NB. Geen les op Goede Vrijdag, Hemelvaart en Pinksteren